MEZŐGAZDASÁG / Állattartás, állattenyésztés kategória termékei
Kutyanevelés otthon

: Kutyanevelés otthon

Illusztrátor:

Kiadás:

h. n., 2010

Kiadó:

Pro-Book

Kategóriák:

Állattartás, állattenyésztés Kutya

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

126 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9789639972414

tartalom:

"A kutya már évszázadok óta az ember mellett van, nemcsak, mint munkaállat, hanem mint barát is. Amikor kedvencünk hozzánk kerül kölyökkutyusként, épp olyan következetesen kell nevelnünk, akár csak egy gyereket. Minden cselekedetünk, és döntésünk következményt von maga után. Könyvünk segít az alapvető vezényszavak megtanításában, a legfontosabb tudnivalók elsajátításában, mindezt saját otthonunkban, anélkül, hogy kedvencünket kutyaiskolába járatnánk. Jobban megismerkedhetünk a kutyák viselkedésével, felépítésével, helyes nevelésével. Már arról is kapunk tájékoztatást, hogy mit kell figyelembe vennünk a kölyök kiválasztásakor, melyek a leggyakoribb betegségek, gyakran felmerülő problémákra kapunk segítő megoldásokat, informálódhatunk a megfelelő eszközök kiválasztásához. A leírások egyszerűen megfogalmazottak, akár a kisebbek számára is könnyedén érthetőek. Segít jobban megértenünk kutyánk nyelvét, és elképzelnünk az általa látott világot, ezzel megerősítve barátságunkat."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!