MEZŐGAZDASÁG / Állattartás, állattenyésztés kategória termékei
Pulykatenyésztés

: Pulykatenyésztés

Kiadás:

Budapest, 1968

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Állattartás, állattenyésztés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

175 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

A pulykatenyésztés mind a nagyüzemben, mind a háztájon csak akkor lehet eredményes, ha az állatok elhelyezéssel, takarmányozással, tartással szemben támasztott igényeit kielégítjük. Lényeges a piac igényeinek figyelembevétele is, melyet már a tenyésztendő fajta, ill. típus megválasztásakor szem előtt kell tartanunk, ha kedvező értékesítési árat akarunk elérni. Nagy mennyiségű árupulyka csak korszerű nagyüzemi módszerekkel állítható elő. A gazdaság adottságai dönti el, hogy a félintenzív vagy intenzív tartást válasszuk. E probléma megoldásához, szakszerű kivitelezéshez ad segítséget ez a könyv, mely általános tenyésztési és takarmányozási ismeretek közlése után a pulyka tenyésztésének, tartásának, elhelyezésének, hizlalásának. értékesítésének és egészségvédelmének legfontosabb tudnivalóit ismerteti elsősorban a nagyüzem követelményeinek megfelelően. Külön fejezetben hasznos tanácsokat kap a háztáji pulykatenyésztő is.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!