MEZŐGAZDASÁG / Állattartás, állattenyésztés kategória termékei
Sertésegészségtan

Sertésegészségtan

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1984

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Állattartás, állattenyésztés Állatorvoslás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

584 p.

Kötésmód:

nyl

ISBN:

9632316797

tartalom:

"A könyv szerzői és szerkesztője olyan kézikönyv összeállítására kaptak megbízást, amelyben a sertéstenyésztésben dolgozó állatorvosok és állattenyésztők részére szükséges egészségügyi ismeretanyag együtt található meg. Ennek értelmében a felsőfokú szakiskolák nyújtotta alapvető ismeretanyagot általánosságban feltételezték, viszont nem törekedhettek a részletkérdésekkel speciálisan foglalkozó kutatók igényeinek kielégítésére. A szerzők egyes betegségekkel és alapozóismeretekkel a tankönyvekben megszokottnál rövidebben, másokkal részletesebben foglalkoznak. Rövidebben azokkal, amelyek a mai állategészségügyi helyzetben és gazdasági viszonyok között nem jelentősek, vagy korábban már annyira kiforrottak és tisztázottak voltak, hogy a többi szakkönyvben leírtakhoz képest az ismeretanyag újakkal nem bővült. Részletesebben foglalkoznak azokkal, amelyek a mai körülmények között mindennapi problémaként fordulnak elő, figyelemre méltó népgazdasági jelentőségűek, és a nagyüzemi sertéstenyésztés gazdaságos termelését döntően befolyásolják, vagy amelyekkel kapcsolatosan és éppen a sertésfajra vonatkozóan több és lényeges új kutatási eredmény született."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!