"A szerzők - az egyes szakterületek kiváló képviselői - a sertéstermelés teljes vertikumát átfogó tudományterületek ismeretanyagát az újabb kutatási eredményekre, szakirodalmi adatokra, de főként a hazai tapasztalatokra alapozva foglalják össze. Ismerteti mindazokat a legújabb biológiai, műszaki, ökonómiai és szervezési ismereteket, amelyek a termelés differenciált feltételeihez adaptálva a sertéshústermelés mennyiségi növelése mellett, főként és elsősorban a minőség javítását és a ráfordítások csökkentését szolgálja."
MEZŐGAZDASÁG / Állattartás, állattenyésztés kategória termékei
Sertéstenyésztők kézikönyve
Szerkesztő:
Kiadás:
Budapest, 1984
Kiadó:
Kategóriák:
Nyelv:
Magyar
Terjedelem:
623 p., ill.
Kötésmód:
egészvászon
ISBN:
9632316991
tartalom:
leírás:
Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.