MEZŐGAZDASÁG / Állattartás, állattenyésztés kategória termékei
Vitaminok és az állat

: Vitaminok és az állat

Kiadás:

Budapest, 1968

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Állattartás, állattenyésztés Mezőgazdaság általában Állatorvoslás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

171 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"A vitaminok talán az ember számára még érdekesek... - gondolod Kedves Olvasó, meglátva e könyvecskét -, de az állatoknak... ? A vadon élő állat nem jár patikába vitamintablettákért, ami meg a háziállatokat illeti... Hát volt virágzó állattenyésztés apáink korában is, anélkül hogy akár egy szót is hallottak volna a vitaminokról! Igaz: volt is, van is. De akkor még nem kívántunk állatainktól olyan takarmányértékesítést, mint ma. Ezért lesz jóval könnyebb dolga annak az állattenyésztőnek, aki Tangl Harald tanácsai szerint takarmányozza állatait. A neves Kossuth-díjas kutató, aki egyben kiváló gyakorlati szakember, mindazt, amit hosszú évtizedek alatt tapasztalt, mint izgalmas filmet pergeti le az érdeklődők széles tábora előtt. Bevezet a kutatók laboratóriumába, és szinte részesei leszünk a vitaminok felfedezésének. Ismerteti e fontos táplálkozási anyagok hatását állatainkra és a hiányukkal járó betegségeket, illetve a kellő adagokkal járó előnyeit mind a tenyésztőre, mind a fogyasztóra nézve. Ugyanakkor rávilágít a vitaminok forrásaira, és jól bevált tanácsokat ad, hogy állattenyésztésünk valóban virágzó és jövedelmező legyen."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!