SPORT ÉS PASSZIÓ / Alpinizmus kategória termékei
Hegyek csavargói

: Hegyek csavargói

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1967

Kiadó:

Sport Lap- és Könyvkiadó

Kategóriák:

Alpinizmus Regény, elbeszélés Útleírás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

251 p., 8 t.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Egy percre sem vitás: a hegymászás a bátrak sportja, azoké, akik önként vállalkozva a veszélyes feladatokra, rendkívül alaposan felkészülve vágnak neki a csúcsok meghódításának. A hangsúly, úgy véljük, az önkéntességen és az alapos felkészülésen van. Megfelelő képzettséggel rendelkezőknek ez a sportág semmivel sem veszélyesebb, mint például a gyorsasági motorozás, az autóversenyezés vagy az ejtőernyőugrás. Ezeknél is döntő alapfeltétel a sok-sok edzés, a széles körű szakismeretek elsajátítása, a szabályok szigorú betartása, a mindenféle "vagánykodás" nélküli, fegyelmezett sportolás. A neves osztrák alpinista, Karl Lukan könyve akaratlanul is válaszol az "ellenfelek"-nek: a tipikusan bécsies, jókedélyű előadásmód, amellyel elmeséli társaival tett túráit, az ötletszerű, de talán épp ezért oly érdekes csavargás, a hegyek között töltött hétvégek, izgalmas élmények, az egymás segítéséből fakadó egészséges sportszellem - mind azt bizonyítja, hogy a sziklák megmászása akkor is öröm és értékes sportteljesítmény, ha már mások által meghódított csúcsok ormáról tekint le az ember az eléje táruló csodálatos panorámára..."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!