SPORT ÉS PASSZIÓ / Alpinizmus kategória termékei
Magas-Tátra

: Magas-Tátra

Kiadás:

Miskolc, 2002

Kiadó:

Bíbor Kiadó

Kategóriák:

Alpinizmus Sport Utazás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

237 p., 18 tbl.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639103683

tartalom:

"Ezt a könyvet, a természetet kedvelő, testben-lélekben megerősödni akaró idősebbeknek és fiataloknak, gyermekeikkel együtt kiránduló felnőtteknek, iskolai kirándulásokat szervező pedagógusoknak írtam. Azoknak érdemes ezt a könyvet forgatni, akik szeretnék megismerni a Magas-Tátra vadregényes völgyeit, hágóit, nevezetes menedékházait, a legszebb kilátást nyújtó csúcsait, akik pihenni, kikapcsolódni, edződni akarnak ezen az egyedülálló, csodálatos hegyvidéken. A turistakalauzzal elsősorban azoknak a természetjáróknak, a magas hegyek világát kedvelőknek a tervezgetését akarom megkönnyíteni, akik még nem vettek részt hegymászó tanfolyamokon, nem jártak sziklamászó iskolába, nem ismerik a hó- és jégtechnikákat, nincs minden igényt kielégítő hegy- és sziklamászó felszerelésük. Sokan lehetnek közöttünk olyanok, akik el sem tudják képzelni, hogy hogyan lehet feljutni a lentről oly elérhetetlennek tűnő magasságokba. Bizonytalanságuk következménye lehet, hogy el sem indulnak oda."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!