TÖRTÉNELEM / Amerika története kategória termékei
Amerika papucsban. Hogy kell felhő karcolni

: Amerika papucsban. Hogy kell felhő karcolni

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1947

Kiadó:

Grill Károly Könyvkiadóvállalata

Kategóriák:

Amerika története Humor Karikatúra

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

123 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Legutóbbi kis könyvemnek az "Anglia Papucsban" c. műnek megjelenése után sok súlyos szemrehányást kaptam azért, mert a könyvet megírtam. "Miért tanít ki minket a szerző arra, hogy hogyan kell külföldinek és angolnak lenni? Ki akar külföldi és ki akar angol lenni? - kérdezték tőlem felháborodottan. - Amerikaiak akarunk lenni, - mondották. - Mindnyájan: a Föld lakósságának kétezer millió nem-amerikai embere; minden korú, nemű és vallású egyének; szegények és gazdagok, öregek és fiatalok, feketék és fehérek, kicsinyek és nagyok. A most kezdődő évszázad az amerikai évszázad lesz." "Ez tévedés, - feleltem félénken - ez a század a közönséges emberek évszázada lesz." "Mi a különbség? - kérdezték ingerülten. - Az amerikaiak is éppen elég közönségesek." Mindig éreztem, hogy van valami küldetésem a Földön, csak éppen nem tudtam egészen pontosan, hogy micsoda. Végre elérkezett számomra a nagy lehetőség pillanata: elmondhatom az emberiségnek, hogyan kell amerikainak lenni. [...]"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!