TÖRTÉNELEM / Amerika története kategória termékei
Elsietett ítélet. A Warren-jelentés bírálata

: Elsietett ítélet. A Warren-jelentés bírálata

Kiadás:

Budapest, 1967

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Amerika története Politika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

472 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝Mark Lane 39 esztendős New York-i ügyvéd életének utóbbi három évét a Kennedy-gyilkosság rejtélyének felderítésére szentelte. Mint mondja: "Meggyőződésem, hogy nem Oswald húzta meg annak a puskának a ravaszát, amely megölte Kennedy elnököt." Ezt a meggyőződését fejtegeti - és indokolja hatalmas dokumentációs apparátussal - 1966-ban megjelent és azóta világhírűvé vált könyvében, az Elsietett ítélet-ben. Lane a Warren-jelentés bírálatának nevezi könyvét - és az Elsietett ítélet, mint világvisszhangjából kitűnik, alaposan megrendítette az emberek hitét a közel 18000 oldalas jelentésben, amelyet egymillió dolláros költséggel, minden idők legszélesebb körű nyomozásával, 552 tanú kihallgatása után publikált a közéleti kitűnőségekből alakult Warren-bizottság. A Kennedy-ügy szálai Mark Lane könyvének megírása óta csak még jobban összekuszálódtak...˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!