TÖRTÉNELEM / Amerika története kategória termékei
Pearl Harbor. A gyalázat napjának képes története

: Pearl Harbor. A gyalázat napjának képes története

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 2001

Kiadó:

Pannon Lapok Társasága

Kategóriák:

Amerika története Hadtörténelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

176 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

963007673x

tartalom:

"Dan van der Vat könyve fontos hozzájárulás a második világháború előzményeit és a Pearl Harbor elleni japán támadást tárgyaló irodalomhoz. Tiszteletre méltóan nehéz feladatot vállalt, és dicséretes minőségben teljesítette is, amikor a nagy összefüggéseket és az apró kulisszatitkokat egyaránt bemutató szöveget bőséges fényképanyaggal és számos festménnyel teljessé tette. Van der Vat választott történelmi eseménye az, amit Roosevelt elnök egy, azóta szállóigévé vált mondattal így jellemzett: "E dátum a gyalázat örök példájaként él majd tovább." Valahányszor felkeresem az Arizona-emlékművet, mindig azokra a tengerészekre, katonákra, férfiakra és nőkre kell gondolnom, akik a Pearl Harbor-i légicsapás alatt vesztették életüket, meg azokra, akik az első, hitszegő támadást követő háborúban otthonunktól sok ezer mérföldnyire haltak meg. "

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!