FÖLDRAJZ / Amerika kategória termékei
A medvék országa. Vadász- és horgászkalandok Alaszkában

: A medvék országa. Vadász- és horgászkalandok Alaszkában

Kiadás:

h. n., 2005

Kiadó:

Nimród Alapítvány

Kategóriák:

Amerika Útleírás Vadászat

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

165 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9639369497

tartalom:

"A könyv 1993-ban jelent meg, mint a Nimród Alapítvány sorozat harmadik kötete. Most a kedves olvasó átdolgozva és kibővítve, több fotóval veheti kezébe a ma már klasszikusnak számító művet, amely egy hosszú, változatos vadászélet legemlékezetesebb eseményeinek gyűjteménye, de egyben köszönetnyilvánítás is. "Megírásával köszönetet akarok mondani azoknak a barátoknak és kedves ismerősöknek, akiknek meghívásai vagy engedélye lehetőséget nyújtott annyi élmény gyűjtésére, amelyekből könnyű volt egy csokorra valót válogatni. Köszönetet mondok legkedvesebb vadásztársamnak, feleségemnek, aki vadászmúltam második felében nemcsak a vadászatokon vett részt, de külföldi vadászkirándulásaink megírásában is. Nem nélkülözhettem részvételét jelen könyv megírásában sem, de kívánságára nevét nem tüntettem fel társzerzőként, hogy a könyv megőrizze önéletrajz jellegét."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!