FÖLDRAJZ / Amerika kategória termékei
A Szilíciumvölgy. Az új technológiák centruma az Egyesült Államokban

: A Szilíciumvölgy. Az új technológiák centruma az Egyesült Államokban

Kiadás:

Budapest, 1987

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Amerika Gazdaság vegyes

Terjedelem:

210 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

A nyugatnémet szerző a tömegkommunikációban itthon is sűrűn szereplő technikai centrumot, a Szilíciumvölgyet új nézőpontból mutatja be, annak kevésbé "reklámozott" másik arcát is felfedve. Könyve jellegét tekintve riport, de jóval több annál: a közvetlen élmények, a helyszínen folytatott beszélgetések színes leírása történelmi visszapillantásokkal, érdekes adatokkal dokumentált elemzésekkel, kritikai alapállású kommentárokkal változik. A kötetből olyan kérdésekre is választ kaphatunk, hogy a hiedelmekkel ellentétben kikből is lesznek igazándiból a sikeres vállalkozók a Szilíciumvölgyben, mi a siker titka, kik és hogyan finanszírozzák az új vállalatalapításokat; milyen szálak fűzik az elektronikai ipart (különösen a chip- és a számítógépgyártást) a Pentagon megrendeléseihez, milyen követelményeket támaszt a hadsereg vele szemben; miért sikertelen ebben a térségben a szakszervezeti mozgalom tevékenysége stb. A szerző kritikai szemlélettel közelíti meg a témáját, de tárgyalásmódja nem egyoldalú, a Szilíciumvölgy mai arculatát meghatározó tényezőket komplexen sikerül bemutatnia.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!