FÖLDRAJZ / Amerika kategória termékei
Kanada

, : Kanada

Kiadás:

Budapest, 1985

Kiadó:

Panoráma

Kategóriák:

Amerika Útikönyv Kanada

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Panoráma Útikönyvek

Terjedelem:

557 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9632430921

tartalom:

"A részletes útikalauzt író két szerző - Fehérdy Iván és Dukay Tóth Romola - is magyar származásúk. Segítségükkel ismerhetjük meg Kanada nagyvárosait, lebilincselő természeti tájait, sajátos népszokásait. Montréal, a Világkiállítás és az Olimpia városa után Québec, a "francia föld" és a varázsos szigetvilág, majd a Niagara-vízesés bemutatása következik. S így haladunk végig az országon, a transz-kanadai autóút vonalán. S ha kitérőt ajánlanak a szerzők, arra jó okuk van. Kanada 660 nemzeti és tartományi parkja a természet olyan parádéja, amilyennel kevés ország büszkélkedhet. Alberta tartomány területe már a prérivilág, ahol "ghost-town" - okkal, elhagyott "szellemvárosokkal" ismerkedhetünk meg, az ellobbant aranyláz maradványaival. A Sziklás-hegység zord szirtjei között előfordulhat, hogy parkírozó kocsinkhoz békés medve cammog. Brit Columbia fővárosa, Victoria a virágok százezreivel csalogat, s a zord északi táj a jeges csend birodalma."

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!