FÖLDRAJZ / Amerika kategória termékei
Nászágy és koporsó

: Nászágy és koporsó

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Amerika Útleírás

Sorozat:

Ország-Világ

Terjedelem:

199 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"A családtagok, a rokonság, a barátok és a kíváncsi közönség a gyászról megfeledkezve bámulta, hogyan himbálódzik a konténer nagyságú koporsó a daru drótkötelének végén. A gyászhuszárokat helyettesítő rakodómunkások szakszerű irányítása mellett a daru behelyezte a koporsót a sírgödörbe, lekapcsolták a kötelet, a lánctalpas daru továbbállt... ... egy elhunyt gazdag texasi hölgyet végakaratának megfelelően 365 lóerős Ferrari sportkocsijában, annak vezetőülésébe becsatolva temettek el. A kocsi az amerikaiak életének szerves, nélkülözhetetlen része. A 220 millió lakosú ország a világ legautomobilizáltabb társadalma: 1978-ban 302 millió kocsi futott a világon, ennek több mint 40 százaléka az Egyesült Államokban."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!