FÖLDRAJZ / Amerika kategória termékei
Sztárkávéház. A Starbucks története, csészéről csészére

: Sztárkávéház. A Starbucks története, csészéről csészére

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 2004

Kiadó:

HVG Kiadó Rt.

Kategóriák:

Amerika Gazdaság vegyes Művelődéstörténet Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

HVG Könyvek

Terjedelem:

323 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637525440

tartalom:

˝Vajon hány kávéház mondhatja el magáról, hogy internetes fórumok vitatémája lett? Miért szeretik a Starbucks kávézókat hűséges híveik, és mi a titka, hogy egy amerikai kávéház még az ínyenc kávézás európai felségterületére is képes behatolni? Aki az elmúlt években Amerikában járt és európai típusú kávéra és kávézásra vágyott, minden bizonnyal rátalált egy Starbucksra és hálásan fogadta a markáns, ismerős ízeket és a gyorsétkezés világától kellemesen elütő környezetet. Ma már Bécsben, Athénban vagy Londonban is beülhet egy Starbucksba. A Sztárkávéház azonban annak is izgalmas olvasmány, aki sosem járt ott, vagy nem iszik kávét. Olyan történet ez, amelyben lépésről lépésre, dilemmáról dilemmára, döntésről döntésre követhetjük egy világsikerű cég megszületését és egy ember kiteljesedését. A könyvet a legilletékesebb: Howard Schultz, a Starbucks szülőatyja és elnöke írta. Vele együtt járjunk végig egy emberi vállalkozói fejlődéstörténetet, amelyben megvalósul egy lehetetlennek tűnő álom és felépül egy birodalom...˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!