FÖLDRAJZ / Amerika kategória termékei
Tékozlók

: Tékozlók

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1966

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Amerika Életmód Szociológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

282 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

Tartalom Előszó a magyar kiadáshoz 5 A növekvő dilemma 11 Ilyen lesz a jövő városa? 13 A telítettség gyötrő kilátásai 18 Növekedési mánia 27 A válasz: kilenc stratégia 31 Nincs az a rakott szekér 33 A fejlődés útja: el vele! 44 A fejlődés útja: a megtervezett elavulás 53 A kivánatossági elavulás megtervezése 67 Hogyan lehet két év alatt elavulttá tenni egy négyezer dolláros autót? 77 Amerika legtartósabb autója harminc modellváltozás után 90 A lakberendezési tárgyak rövid, édes élete 98 Divatujdonságok a konyhában 113 A karbantartó paradicsoma 122 A fejlődés útja: a megtervezett zűrzavar 129 Eladás hozomra 137 Hedonizmust a tömegeknek! 148 A fejlődés útja: a népszaporodás 158 Következtetések 167 Egyre fokozódó fogyasztás? 169 Apadnak az erőforrások 179 Az amerikai élet elüzletiesedése 198 A változó amerikai jellem 214 Néhány javasolt út 225 Állítsuk helyre a megfontoltság becsületét 227 Állítsuk helyre a minőség becsültetét 235 Tartsuk tiszteletben az örök egyensúlyt 243 Nézzünk szembe az el nem végzett feladatokkal! 257 Törekedjünk tartalmasabb életmódra 272 Jegyzetek 281 A kötetben előforduló mértékegységek 284

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!