SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
A jó anya

: A jó anya

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1991

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Amerikai irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

377 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630752549

tartalom:

"- Igaz-e Mrs. Dunlap, hogy egyszer, amikor Molly az előszobán át bement önökhöz, és bebújt az ágyukba, ön éppen közösült Mr. Cutterrel, és ezalatt Molly végig ugyanabban az ágyban volt?
- Igen, éppen szeretkeztünk, amikor Molly bejött. - És, ha jól tudom, utána sem hagyták abba? - Mr. Cutter nem húzódott el tőlem. - Amit, azt hiszem, közösülésként definiálhatunk... És ön, aki annak rendje-módja szerint tiltakozott, amikor Mr. Cutter megengedte az ön kislányának, hogy megérintse a péniszét, ez esetben hagyta, hogy maguk mellett legyen, mialatt szeretkeznek?" Ezekkel a ridegen célratörő, tendenciózus kérdésekkel szemben vajon meg tudja-e védeni magát Anna Dunlap a bírósági tárgyaláson, és meg tudja-e tartani négyéves kislányát, Mollyt, akit rajongásig szeret, s akiért kész lemondani élete nagy szerelméről? Pedig Leo Cutter új világot tárt fel előtte, s ebben a gyönyörű új világban boldogok voltak mindannyian. Sue Miller regénye, ez a lélektanilag finom, szociológiailag pontos rajz, az amerikai posztfeminista irodalom gyöngyszeme, sokáig a bestsellerlista élén állt, írók, kritikusok fenntartás nélküli dicséretét vívta ki.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!