SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
A kék öböl

: A kék öböl

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Uj Idők Irodalmi Intézet Rt.

Kategóriák:

Amerikai irodalom Regény, elbeszélés Nobel-díjas írók

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

156 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Cannery Row a kaliforniai Montereyben költészet, bűz, csörömpölés, fénypászmák, finom árnyalatok, megszokottság, vágyódás és álom szövevénye. Cannery Row alakot ölt és szétesik. Ón, acél, rozsda, faforgács,elnyűtt utak, gazos telkek, ócskavas-hegyek,hullámos redőnyű szardinia-üzemek, vendéglők, nyilvánosházak, zsúfolt szatócsboltok, laboratóriumok, csavargók tanyái - ennyi az egész. Lakóiról azt mondják, hogy szajhák, kerítők, kártyások és kurafiak. Vagyis emberek. Mert ha valaki átlát rajtuk, szenteknek, angyaloknak, mártíroknak, jámboroknak nevezheti őket. (...) Mi módon lehetne megeleveníteni a költészetet, a bűzt, a csörömpölést, a fénypászmákat, a megszokottságot és az álmot? Amikor tengeri állatokat gyűjtünk, sok olyan parányi féregre akadunk, amelyeket lehetetlen megfogni. Összetörnek, vagy szétmállnak az első emberi érintésre. Meg kell várni, míg az áramlat rásodorja őket a kés pengéjére s akkor óvatosan beemeljük őket a tengervízzel telt palackba. Talán ezt a könyvet is így kellett volna megírni, fölnyitni az első lapot, s aztán hagyni, hadd sodródjanak bele a történetek maguktól."

Állapot:

közepes

Ár:

600 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!