SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
A Mauzoleum Klub

: A Mauzoleum Klub

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1943

Kiadó:

Pharos Könyvkiadó

Kategóriák:

Amerikai irodalom Regény, elbeszélés Humor

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

315 p., ill.

Kötésmód:

karton

tartalom:

˝Plutoriában, a képzeletbeli amerikai milliomosvárosban játszódnak le az események. Mr. Lucullus Fyshe, a Népúti és Külvárosi Lokomobil RT. és a Köztársasági Szóda és Szifontársaság felügyeleti bizottságának elnöke szigorúan társadalmi formák között garázdálkodik. Mrs. Rasselier-Brown, a milliomos fa- és szénnagykereskedő unatkozó neje, 300 legintimebb barátnője, Mr. Snoop a széplélek, id. Mr. Furlong, a Hozsánna Síp és Gőzorgona Egyesület elnöke és mások társaságában. Mr. Spillikins, a hülye milliomos ifjú rövidlátó és ezért minden nőben tündért lát; Mr. Asmodeus Boulder gyanús üzleteket köt, Tomlinson, a pénzügyi zseni a plutoriai egyetem díszdoktora lesz, a már említett széplélek Mr. Snoop Buddhát akarja asztralizálni, a régi korrupt közigazgatás helyébe magukat választatják meg, és a cselekmények s a fejetetejére állított események összevisszaságában mindenki kedvére éli világát. Leacok a sajátos amerikai humor egyik legművészibb képviselője; humoreszkjeit régen ismeri az irodalmat és a groteszk világlátást kedvelő olvasó.˝

leírás:

Eredeti védőborítóval.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!