SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
A nagykorú

: A nagykorú

Kiadás:

Budapest, 1971

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Amerikai irodalom Film Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

222 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

˝Charles Webb 1939-ben született San Franciscóban. A nagykorú az első regénye - Diploma előtt címmel film is készült belőle Amerikában. A történet egy fiatalemberről szól, aki elvégzi a főiskolát, és utána nem tud mit kezdeni magával. Néhány hétig csavarog, aztán viszonyt kezd apja társának feleségével, anyja barátnőjével. A helyzet elég kínos, és a fiú ügyetlensége folytán egyre kínosabbá válik, de a nagy baj csak akkor következik be, amikor megjelenik az asszony lánya, és a két fiatal egymásba szeret. Kitör a botrány, a kétbalkezes fiú egyre jobban megvadul, nem akar lemondani a lányról. Webb mindezt szinte egy lélegzetvételre, frissen pergeti végig az olvasó előtt: a regény maga is már-már filmforgatókönyv. Kellemes, szórakoztató olvasmány.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!