SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
A perzsa királynő országlása

: A perzsa királynő országlása

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1990

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Amerikai irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Femina

Terjedelem:

287 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630750597

tartalom:

Három generáció asszonyainak történetét mondja el a regény, akik egy Ohio melletti farmon élnek. A családot összetartó, majd szétromboló Nagyi soha nem küzdötte volna fel magát a szegénységből mihaszna férje oldalán, öt leánygyermekkel, ha nem kap ajándékba egy udvarházat és birtokot. Ettől kezdve a család parancsnokának tekinti magát. Férje csak megtűrt személy. A lányait is kordában tartja, s a hozzájuk csapódó férfiakat elmarja mellőlük. Az unokák, a négy lány és az egy szem, szinte kiközösített fiú szabadon és vadul élnek ebben a természetközeli, az autó, hűtőszekrény és mezőgazdasági gépek ellenére is civilizálatlan, vad világban. Ám amikor a könyv végén Nagyi feladni látszik uralkodónői hajlamait, szélnek ereszti lányait és unokáit, azok mégis úgy érzik, a Paradicsomból űzték ki őket.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!