SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
A teremtés nyolcadik napja

: A teremtés nyolcadik napja

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1970

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Amerikai irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Sikerkönyvek

Terjedelem:

487 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Wilder, a nagy amerikai író - a Szent Lajos király hídja, A mi kis városunk és a Caeser hazánkban is népszerű szerzője - két évtized után jelentkezett új regénnyel. Az új mű szintén világsikert aratott, és a kritika is remekműként méltatta. Wilder ezúttal egy különös gyilkosság bűnügyi keretében mondja el gondolatait szerelemről, családról, az élet értelméről, ezeket a gondolatokat nem tantételek formájában adja elő, hanem sok érdekes, izgalmas jellem, sors, bonyodalom, esemény tükrében villantja fel. Két család - vagy egy tucatnyi ember élményekben, megpróbáltatásokban gazdag negyedszázada a regény. Ezek az amerikai kisemberek, velünk, az olvasókkal együtt, már a "nyolcadik nap" egy új korszak teremtményeivel. Mert a Bibliával szemben az író azt kívánja bizonyítani, hogy a "teremtés nem ért véget" a hatodik napon, az ember teremtésével. "A második hét kezdetén vagyunk. Mi vagyunk a nyolcadik nap gyermekei." Bennünk, velünk a XX. századdal készülődik az új ember kibontakozása, az egész emberiség küzdelmes, de egyben szépséges felemelkedése.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!