SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
A tolmácsnő

: A tolmácsnő

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 2000

Kiadó:

Tiara Kiadó

Kategóriák:

Amerikai irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

291 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

˝A hajnali Pekingben Alice Mannegan az elhagyott utcákon kerekezik. Az amerikai születésű tolmácsnő majd minden éjszakáját füstös bárokban tölti, ahol a kínai férfiak, akik után annyira vágyik, nem értik félre szándékait. Egész Kína kavarog körülötte, a történelem, és a változások szele. Egy olyan világé, ahová apja szeretete és saját fájdalma miatt menekült. Egy olyan világé, ahol minden éjjel kiszökik szállodai szobájából abban a reményben, hogy örökre megtalálja vagy elveszti önmagát, emlékeit és gyötrelmeit. Alice számára az egész egy amerika régész telefonjával kezdődőtt, aki épp tolmácsot keresett. És egy szívet megrészegítő, érzelmi utazásba torkollt. Egy olyan utazásba, ami által résztvevője lesz egy régészeti kincs utáni veszedelmes kutatásnak; ami megmártóztatja az észak-nyugat kínai fefoghatatlan nagyságú, érintetlen sivatag folyamában; ami útjába sodorja azt a férfit, akire mindig is várt. Az expedíció keresztezi az olykor erőszakos kínai történelem áradatát; Alice és Lin lassan megnyugvást, védelmet keres és talál egymásban; különös események sora bontakozott ki előttünk ebben a lebilincselő, felejthetetlen regényben.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!