SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
A veszély íze

: A veszély íze

Kiadás:

Budapest, 1995

Kiadó:

Fabula

Kategóriák:

Amerikai irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

406 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

Davies, a magándetektív egy bonyolult feladat sikeres elvégzése után egy görög szigetre érkezik, hogy távol a világtól megpihentesse fáradt idegeit, hogy szabadulni próbáljon magánélete kínzó gondjaitól. Különös társaságba csöppen: félbolond ingyenélők, gazdag háborodottak, hülye hippik veszik körül, és felbukkan egy titokzatos szépasszony is aki rögtön kiveti a hálóját a jóképű férfira. A kellemesen induló nyaralás azonban nem sokáig marad zavartalan, a detektív fej nélküli hullára bukkan egy előkelő hotel kertjében. Bár mindent megtesz azért, hogy békén hagyják, akaratlanul belekeveredik az eseményekbe, s noha esze ágában sincs nyomozni, mégis rákényszerül, mert rájön, hogy az ő élete sincs már biztonságban. Kopóösztöne magával ragadja, s megdöbbentő fordulatok után kideríti, hogy egy nemzetközi kábítószercsempész bandával került életveszélyes kapcsolatba, és éppen azokban kell csalódnia, akikben a legjobban bízott...

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!