SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
Alapítvány

: Alapítvány

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1971

Kiadó:

Kozmosz

Kategóriák:

Amerikai irodalom Regény, elbeszélés Fantasztikus irodalom

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Kozmosz Fantasztikus Könyvek

Terjedelem:

330 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963211518X

tartalom:

"A tudományos-fantasztikus regénytrilógia a távoli jövőbe, a tizenharmadik évezredbe visz, amikor az emberiség már milliószámra hódította meg a távoli bolygókat és a naprendszereket, s az egész világegyetemet egyesítette a Galaktikus Birodalomban. Ennek a hallatlan technikai tökéletességre emelkedett civilizációnak a középpontja a Trantor nevű bolygó, ahol negyven milliárd ember él, egyetlen óriás városban. A csúcsra emelkedett civilizáció azonban valójában már a hanyatlás és a bukás felé tart, mint azt Hari Seldon, a Birodalom nagy teoretikusa tudományos bizonyossággal előre látja. A széthullás utáni barbárság elleni menedékül ezért Seldon létrehozza az Alapítványt, amely hivatott a kultúra és a civilizáció átmentésére a nagy válság után. A spengleriánus történelemfilozófia, a tudományos-fantasztikus apparátus és a kalandregény keverékéből összeálló trilógia minden bizonnyal népszerű olvasmány a műfaj kedvelőinek körében."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!