SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
Arthur király

: Arthur király

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Merényi Kiadó

Kategóriák:

Amerikai irodalom Regény, elbeszélés Életrajz Ifjúsági Nobel-díjas írók

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

269 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963698403

tartalom:

˝Akkoriban Uther Pendragon volt Anglia királya. A király megismerte, és megszerette egyik hűbérese feleségét, a bölcsességéről és szépségéről híres Igraine-t: Könyörögve kérte, hogy töltsön vele egy éjszakát,, de Igraine hűséges asszony volt és visszautasította a királyt. Azonban a király cselhez folyamodott, és egy varázsló segítségével megszerezte a hölgyet. De a születendő gyermeket; a varázslónak kellett adnia... Uther halála után versengtek a királyi trónért, viszont csak az lehet a király, aki ki tudja húzni a kőből azt a kardot melyet, Uther szorított bele. Egy ifjú lovagnak sikerül is. A neve Arthur... Arthur elfoglalja a trónt, megnősül, de a nővére megpróbál a trónjára törni, fiának szánva azt. A király megalakítja a kerekasztal lovagrendet, hűséges lovagjaival, akik elkísérik a királyt száz meg, száz kalandon át, majd elindulnak megkeresni a Szent Kelyhet.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!