SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
Árvíz Indiában

: Árvíz Indiában

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1966

Kiadó:

Forum Könyvkiadó

Kategóriák:

Amerikai irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

684 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"A szereplők: angolok, hinduk, skótok, mohamedánok, maharadzsák, orvosok, kereskedők, kulik, fakírok, szédelgők, megszállottak, száhábok, baníják, bráhminok, misszionáriusok, istenségek, elefánhajcsárok, koldusok, mogulok, szolgák, katonák, kordésok, msóemberek, maharánik, páriák, peerek, énekesnők, főminiszterek, szikhek, lordok, ápolónők, párszik, hercegnők, söprögető kasztbeliek... A négy emlékezetes figura: Ransome, Fern, Safka, Edwina. A díszletek: végeláthatatlan síkságok, áthatolhatatlan őserdők, nagyvárosok, falvak, kígyók, elefántok, trópusi viharok, szent tehenek, sakálok, Darjeeling, paloták, halottégető ghatok, viskók, kórházak, fejedelemségek, fügefák, bougainvilleák, gyűrűvirágok, szantálfa füstölők, majmok, szárik, turbánok, keselyűk, füstölgő máglyák, hőség, tűzvész, bétetel, Bombay, Utakamand, dandárcsarnokok, missziós épületek... És egész India. A háttér: két, külön-külön is igen összetett nép - a brit és az indiai - kétszázéves együttélés, két igencsak különböző világ - a Kelet és a Nyugat - összefonódása, s ennek az együttélésnek és összefonódásnak mind nyilvánvalóbb tarthatatlansága a harmincas évek Indiájában... És ennek következménye."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!