SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
Az androsi leány

: Az androsi leány

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1997

Kiadó:

Kairosz Kiadó

Kategóriák:

Amerikai irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

125 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

96385723434

tartalom:

Az androsi leány az égei-tengeri Brynos szigetén él, és foglalkozását tekintve prostituált. E kis "vidéki" helyre ő hozta el az Alexandriában szokásos hetérai életformát, azt, hogy ő és a hozzá hasonlók ne csupán szexuális szolgáltatásokat nyújtsanak, hanem kultúrában, irodalomban, filozófiában, életbölcsességben is társai, sőt nevelői, mesterei legyenek a vendégeiknek. Chrysis kitűnően látja el feladatát, olyannyira, hogy nem egy fiatalember, köztük a regény tulajdonképpeni főszereplője, Pamphilus is vonakodik elvenni a már gyerekkorában számára kijelölt arát, hiszen nemcsak érzékei, de szelleme számára is nélkülözhetetlen az androsi Chrysis. Ebből természetesen bonyodalmak adódnak, sem a lány apja, sem Pamphilus nem hagyhatja annyiban a dolgot. A fiúnak el kell vennie "menyasszonyát", de ha az végképp nem lenne kedvére, akkor is meg kell nősülnie.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!