SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
Az Arisztotelész-szisztéma

: Az Arisztotelész-szisztéma

Kiadás:

Budapest, 1989

Kiadó:

Népszava Könyvkiadó

Kategóriák:

Amerikai irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Híres Könyvek

Terjedelem:

305 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9633229480

tartalom:

1999 novemberében a Trident amerikai tengeralattjáró a Balti-tengeren felrobbant egy szovjet hajót. Ki adott erre parancsot? Senki sem tudja. Washingtonban Harry Leibnitzet, a CIA ügynökét bízzák meg a felderítéssel. A szálak Russel professzorhoz, a nemzetközi agykutató intézetbe vezetnek, ahol Sarah Weil és Spencer professzorok meg a főnökük az intelligencia génsebészeti átörökítésén fáradoznak. Manipulátoros műtőgépük össze van kötve az egész világot átfogó számítógépes informatikai rendszerrel, amit Russel professzor és társai Arisztotelész-szisztémának neveznek el. Felmerül, hogy Arisztotelész-önállósította magát és a vezérlő stáb tudta nélkül ad ki parancsokat. A tudományos hipotézis ellenőrzésére nem kerülhet sor: Russellt egy frissen operált betege megöli. Leibnitz tovább nyomoz, ami meglepő és egyben megdöbbentő eredményhez vezet...

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!