SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
Az asszony, az orvos és a harmadik

: Az asszony, az orvos és a harmadik

Kiadás:

Szeged,

Kiadó:

Központi Könyvkiadó

Kategóriák:

Amerikai irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

235 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Tenger, holdfény, csillagoktól szikrázó éjszaka... A vidám utasok zajától hangos hajón egy szerelmében csalódott nő készül véget vetni mindennek... ám a sors egy magányos orvos képében közbeszól! A megmentő persze felelősséggel is tartozik a megmentettért... főképp, ha mindketten fiatalok, magányosak és új szerelemre éhesek... A régi bánat ellen pedig legjobb ellenszer a munka egy klinikán, ahol az ember igazán érezheti, hogy ő is fontos része a világnak, ahol segíthet másokon, visszanyerheti önbecsülését. A fiatal orvos és az újdonsült nővér szerelme, közelgő házassága a gyógyulás végső fokának tűnik... Ám vannak szenvedélyek, amelyek erősebbek, mint a józan ész és az új érzelmek: újra fellobbannak, mielőbb kihunynának... és senki sem tudhatja, hogy lobbanás vagy robbanás lesz mindebből!..."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!