SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
Az óceán meséi

: Az óceán meséi

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Athenaeum Irodalmi és Nyomdai Rt.

Kategóriák:

Amerikai irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Korunk Mesterei

Terjedelem:

189 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Jack Londonról elsőre a legtöbbeknek a kutyás történetek ugranak be - de emlékezzünk csak rá, hogy a Beszélő kutya is a déltengereken játszódik. Akkoriban ezek a tájak nem voltak valami biztonságosak - vad törzsek éltek arrafelé, és a fehérek feje nagy kincsnek számított közöttük. London ismerte a térséget, saját yachtjával, a Snarkkal járta be az ottani szigeteket - nem a levegőbe beszélt, a legtöbbször saját tapasztalatai alapján írt regényeket. Ennek a könyvnek a történetei is a déltengereken játszódnak - hajókon, szigeteken. Vad tájfunokat látunk, kemény embereket, harcot az elemekkel és a többi emberrel. A négerek könyörtelen kizsákmányolását - hiszen a butaság és a hatalomvágy emelik a fehér embert a többi faj fölé, ahogy egy hajóskapitány állítja az egyik történetben. A napfényes környezet ellenére a novellák sokszor kegyetlenek és komorak, de van köztük néhány, ami az emberi nem szebb tulajdonságait csillantja meg

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!