SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
Babbitt

: Babbitt

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1958

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Amerikai irodalom Regény, elbeszélés Nobel-díjas írók

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

414 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Sinclair Lewis immár klasszikusnak számító regénye sok millió példányban forog közkézen, és lefordították minden kultúrnyelvre. Babbittet világszerte ismerik, mint egy élő embert. És csakugyan él - alakját a valóság után mintázta az író, aki felismerte és jellegzetesen megrajzolta az amerikai kis- és közép-üzletember típusát. Típus a rohamosan növekedő, minden "komfortot" imádó, de kultúrában szegény kisváros, Zenith is. Itt él Babbitt, reggeltől estig ingatlanforgalmi irodájában, aztán klubjában, hozzá hajszálnyira hasonlító, szabványosított életű és gondolkodású barátai közt. Véletlenül találkozik a kalanddal, a szerelemmel is és megpróbál kitörni nyárspolgári élete rácsai közül, de Zenith társadalma nem tűri a lázadás e bátortalan kísérletét sem és visszakényszeríti Babbittet az akolba."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!