SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
Eden Martin I-II. kötet

: Eden Martin I-II. kötet

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Athenaeum Irodalmi és Nyomdai Rt.

Kategóriák:

Amerikai irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

258 p., 256 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Az író legnagyobb regényvállalkozása ez a könyv, s egyben legszemélyesebb írása. A főhős, Martin fiatal matróz, aki segítséget nyújt a művelt polgári házból való Arthur Morsenak, ennek kapcsán ismerkedik meg húgával, Ruth-tal. Beleszeret, és hogy közelebb kerülhessen hozzá, igyekszik jobb modort tanulni, és fáradságos önműveléssel általános műveltségre szert tenni. Hamarosan új szenvedélye alakul ki, az írás. Ruth azonban - gőgös szüleinek akarata ellenére - hisz Martin tehetségében. Egyrészt emiatt, másrészt a környezet nyomására, valamint Martin elvei miatt szakít vele. Ezután éri el Martin a rég óhajtott sikert. Ruth, sőt családja is, mostmár kedvükre valónak találnák, de késő, Martin kiábrándult Ruthból, úgy érzi élete célját vesztette. Végső tragédiája azonban az, hogy nem tud visszatérni a munkásosztályhoz, amelyből származott, végleg elszakad tőle. Az öngyilkosság gondolata Martin alakjában kísérti meg az írót. A regény a szerző egész világát feltárja.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!