SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
Édes rabszolgaság

: Édes rabszolgaság

Kiadás:

Budapest, 1991

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Amerikai irodalom Regény, elbeszélés Humor

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Vidám Könyvek

Terjedelem:

273 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Karácsony előtti "idill": a három felnőtt gyerek hazalátogat, hogy apa ezúttal is, mint minden évben, elkészíthesse a családi tablót, amely, sokszorosítva, karácsonyi üdvözlőlap lesz barátoknak, rokonokna, üzletfeleknek. A rendszerint katasztrofálisan sikerülő fénykép elkészítése során kiben-kiben felidéződnek az eltelt húsz-harminc év emlékei. A gyerekek nem hisznek ugyan a családi fotó értelmében, és továbbra sem tudnak szót érteni szüleikkel, de mégiscsak vonzza őket, hogy visszaélhetik magukat a gyermekkorukba - amelyből a szüleik szemében sohasem nőnek ki igazán. Anyjuk-apjuk pedig számot vet a családi kötelék reménytelenségével - és pótolhatalan szépségével. Erma Bombeck rendkívül népszerű amerikai írónő. Állandó újságrovatát - At Wits' End (Megáll az ész) - rengeteg angol nyelvű magazin veszi át világszerte. Könyvei több millió példányban fogynak. Titka valószínűleg az, hogy a legtöbb olvasó - kivált, ha családos - úgy érezheti: személy szerint róla van szó. Mert Erma Bombeck nem fikciót ír, hanem azt, ami a saját hétköznapjain történik vele és családjával - és mindezt a humor, az önirónia és az érzelmesség ügyes elegyítésével teszi.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!