SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
Egy asszony három élete I-II. kötet

: Egy asszony három élete I-II. kötet

Fordító:

Kiadás:

h. n., 1989

Kiadó:

Téka Könyvkiadó

Kategóriák:

Amerikai irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

408 p., 295 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637357823

tartalom:

"- Megfordult már nálam sok fiatal nő - mondta. - Ismerem őket, megfigyeltem őket alaposan. Volt köztük csinos arcú és olyan is, akinek esze volt. Akadt, akinek megvolt mind a kettő, a vonzó külső és hozzá a sütnivaló is, de nem tudta, hogy mihez kezdjen vele. De magában van valami, ami sikerhez fogja segíteni... Lehajolt, hogy felszedje esernyőjét a kocsi aljából. Henriette csak nézett rá és várta, hogy kimondja róla ítéletét. - Hogy mi ez a valami? - folytatta az öregasszony. - Nem tudom. Valami belső erő, amely még akkor is meglesz, amikor arcáról elhervadnak a rózsák és az a szép szál alakja is meggörnyed már, tudja? Olyan, mint az élesztő - akárhová dugják, mindig kikel. Magát nem lehet lent tartani, felszáll, felemelkedik, még akkor is, ha nem akarja. Hát Isten vele! A viszontlátásra! És boldog új évet mindnyájuknak!" "Henriette ... is figyelmes vendéglátó volt, hallgatni is tudott, de végül mégis ő foglalta el a színpad közepét. Mindenki hozzá intézte a szót, előtte akarta kiönteni a lelkét, tőle kért tanácsot. Csodálatos képessége volt arra, hogy az embereket megszólaltassa és vallomásra bírja. Akivel beszélt, úgy érezte, az ő ügyei szívből érdeklik Henriette-et. Hozzá fordultak valamennyien: Peter Cooper, a különc milliomos, akinek gyönyörű palotája volt a közelben, a Gramercy Parkban; William Cullen Bryant, a költő, filozófus és lapszerkesztő; Samuel Morse, a nagy művész és feltaláló; Beecher, a kiváló szónok és világhírű nővére; Fiske, a történetíró; Eastman Johnson, a festő; Youmans, a neves tudós; Edmund Clarens Stedman, Bayard Taylor, Bowles, Holland, Gilder és mások."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!