SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
Egyszer mindenért fizetni kell

: Egyszer mindenért fizetni kell

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1943

Kiadó:

Nova Irodalmi Intézet

Kategóriák:

Amerikai irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

496 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

Charles G. Norrist, a nálunk még ismeretlen amerikai írót, ezzel a legnagyobb világhírű munkájával mutatjuk be a magyar olvasónak és egészen biztos, hogy erőteljes írásművészete, nagyszerű jellemző ereje, mesteri meseszövése és a soraiból kiáradó nagy, emberi jóindulat egycsapásra mindenkit meg fog hódítani. A cselekmény legnagyobb részt San Franciskóban és környékén játszódik le. A hatalmas regény folyamán szinte előttünk fejlődik, növekedik naggyá ez a különös város. A regény szereplőivel éljük át a borzalmas földrengést, amely csaknem teljesen eltörülte a föld színéről San Franciskót. Utána tanui vagyunk az újjáépítésnek, a velejáró példátlan gazdasági föllendülésnek. A történelmi háttér mellett megismerjük a regény főszereplőinek, a Baker család három férfi nemzetségének, Michaelnek, az ácsnak, fiának Martinnak, a milliomosnak és unokájának Milesnek, a fényűzésben felnőtt, elpuhult milliomos fiúnak egymásba kapcsolódó, emberi gyengeségekkel túlfűtött, végig lebilincselő történetét.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!