SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
Favázas gótika

: Favázas gótika

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 2000

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Amerikai irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

309 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630768232

tartalom:

"A New York-i író harmadik regénye napjaink Amerikájának tragikomédiája. Egy vörös hajú örökösnő, Liz, és egy vietnami veterán, Paul, élik viharos házasságukat a "favázas gótika" stílusában épült kisváros bérelt házában. Liz örökségéhez az örökhagyó "jóvoltából" nem férhetnek hozzá, csak havonta csurran-cseppen a letétből annyi, hogy Paul kétes üzleteit fedezze - a nem mindennapi megélhetésre már nemigen jut. Paul megteszi magát egy "evangélista hittérítő", bizonyos Ude tiszteletes - a valóságban szélhámos telekspekuláns - "médiatanácsadójának", zavarosnál zavarosabb ügyekbe bonyolódik, Liz közben odahaza igyekszik tartani a frontot, időnként felbukkanó öccse, Billy, valamint a ház tulajdonosa, az egyre gyakrabban megjelenő és egyre démonibb, titokzatos Mr. McCandless árnyékában. Paul minden egyes üzletén rajtaveszt, Billy egyre szemérmetlenebbül tarhál, Mr. Candless egy szép(?) napon Liz ágyában köt ki, majd mindannyiuk sorsa összefonódik a komédiából tragédiába forduló végkifejletben. Az élőbeszéd szaggatottságával előadott történet mintegy újabb "fiatoronnyal" gyarapítja a gazdag, élvezetes, merész gótikus építményt, amelyet William Gaddis emelt az amerikai irodalomban."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!