SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
Győzelem. A modern diplomácia regénye

: Győzelem. A modern diplomácia regénye

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Amerikai irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Modern Könyvtár

Terjedelem:

259 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Egy kis latin-amerikai köztársaságban, Puerto Santos-ban zavargások törnek ki, eldördül néhány fegyver, az öreg diktátor átballag egy baráti nagykövetségre, az amerikai nagykövet kocsiját megrongálják, új, liberálisabb szellemű férfiú ül be az elnöki palotába, megalakítja a kabinetet, amelybe beveszi a hadsereg egyik felettébb reakciós vezető tábornokát és a baloldal egyik felettébb radikális és népszerű alakját, földrreformot hirdet, iskolákat, kórházakat, munkát ígér - de az államkassza üres, mert elődje minden ellophatót és elmozdíthatót ellopott és elmozdított, hogy az új, felemás és kompromisszumokra alapozott rendszer fennmaradhasson, ahhoz Amerika elismerése és pénzügyi, katonai segítsége kellene. Mit tesz az amerikai diplomácia - voltaképpen erről szól John Kenneth Galbraith szellemes, szatirikus példázata. A liberális közgazdász, politikus, író kézen fogja az olvasót, és bevezeti az amerikai diplomácia boszorkánykonyhájába, ahol a szakácsok főzik-keverik-kotyvasztják Puerto Santos ügyét, míg egy újabb puccs lesz a végeredmény, amely aztán végleg nem az ő szájuk íze szerint való.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!