SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
Hattyúk szigete

: Hattyúk szigete

Kiadás:

Budapest, 1999

Kiadó:

Magyar Könyvklub

Kategóriák:

Amerikai irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

396 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

Amerika északi, kellemesen hűs partjai mellett van egy üdülősziget, amelyre csak a nyaralók hoznak életet, télen azonban kegyetlenül hideg és elhagyatott. Az ember itt magányos, és meg kell küzdenie mindennel, főként saját nyűgeivel, legyőzöttségének tudatával, depressziójával. A zord környezet csak megnehezíti a dolgát, hiszen elmélyíti az összes sebet. A regény történésének idején két beteg öregasszony lakja a szigetet, akik érzelmeiket két hattyúra pazarolják. A regény főhősnője, Molly Redwine véletlenül vetődik ide. Délről menekül, egy romba dőlt házasságot és egy széthulló családot hagy maga mögött. De még mélyebbre akar szállni a pokolba, ezért elvállalja a két öregasszony meg az elkényeztetett hattyúk ápolását. Ahogy lélekben erősödik, úgy sokasodnak körülötte a nyomorultak: megérkezilk az egyik öreg hölgy rákbeteg fia és Molly súlyosan depressziós apja. Egészséges tud-e maradni az ember a sok nyomorúság közepette, ki tudja-e alakítani a csak másokkal törődés igényét? Hősnőnknek sikerül, egy szinte valószínűtlen szerelem pedig még a poklot is megváltoztatja körülötte. A regény ironikus stílusa, száraz szókimondása, kiváló lélekábrázolása messze az átlagos lektür fölé emeli.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!