SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
Házasságok

: Házasságok

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Amerikai irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Európa zsebkönyvek

Terjedelem:

173 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Egy amerikai kisvárosban egy középkorú üzletember hirtelen rádöbben, hogy a látszat ellenére eddigi élete kudarc volt: a szentesített kisvárosi és kispolgári erények engedelmes szolgájaként a Teljes Élet helyett a Halál mellett kötelezte el magát, az emberi személyiség kibontakoztatásának megannyi lehetőségét elszalasztotta. Házassága megfeneklett:a rabság szinonimájává változott. Hősünk felismeri, hogy e csőd tudatában önmaga érdekében csak egyet tehet: szakít mindennel, ami a Halálhoz köti, s elindul az Élet felé. Egy drámai éjszakán mindent elmond, megmagyaráz feleségének és leányának, s aztán reggel vonatra száll és új szerelmével elutazik a kisvárosból. Sherwood Anderson (1876-1941) a modern amerikai lélektani regény egyik jelentős alakja volt, bizonyos mértékig Faulkner és Hemingway útját is előkészítette.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!