SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
Hittérítőragu

: Hittérítőragu

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1988

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Amerikai irodalom Regény, elbeszélés Humor

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

299 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630746263

tartalom:

Hittérítőragu: Végy hozzá: Egy majdnem-Pulitzer-díjas újságírót, bizonyos Morgan Citront, aki éppen egy 1969-es Toyotában lakik és harminckét dollár hatvannégy centre rúg a vagyona, amikor olyan értesülésre bukkan, amely új irányt szab az életének... Egy megválasztott kalifornai kormányzót, Baldwin Veatchet, aki roppantúl szeretne indulni - és persze győzni - a következő elnökválasztáson... Draper Haere-t, aki, miközben pénzzel támogatja Veatchet, annak felesége iránt sem közömbös, s a emellett "politikai bútoremlékeket " gyűjt... Egy szőke szépséget, Velveeta Keatset, aki férjének némely - kábítószer-kereskedelemmel és hírszerzéssel kapcsolatos - ködös ügyletei miatt özvegységre jut, s eseménydús kapcsolatba kerül Citronnal. Tégy hozzá: egy puccsot (és ellenpuccsot) valahol Közép-Amerikában, egy ötvenötmillió dolláros kábítószer-háborút a CIA és az FBI részvételével, egy sor csattanós fordulatot, nagy adag fanyar (vagy ízlés szerint: morbid) humort - és kész a "Hittérítőragu"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!