SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
Isten küldött egy embert

: Isten küldött egy embert

Fordító:

Kiadás:

h. n., 1984

Kiadó:

Magyarországi Szabadegyházak Tanácsa

Kategóriák:

Amerikai irodalom Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

149 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Isten ügyét nem angyalok intézik ezen a földön. Embereket, bűnösöket küld, hogy szolgáljanak neki, és építsék ügyét. Ez a könyv egy Isten küldte emberről, Józsefről, a jeles politikusról szól, akinek élettörténete századunk író-óriását, Thomas Mannt egy monumentális tetralógiára ihlette. C. B. Haynes könyve nem regény, nem csupán bibliamagyarázat. Inkább Isten gondviselő kegyelmének útjait fürkészi a szerző. József tévedő, majd pedig tévedésein győző ember volt. A szerző József titkát keresi. Azt kutatja, hogy a szent ügy, Isten ügye, hogyan ad értelmet az életnek, hogyan lett József, elveszett életű emberből életet mentő győztessé. A mai ember is keresi Istent, de nem az elvont elméleti tézisek bizonyítékait akarja megtalálni, hanem azt a Valakit, aki mindennapjaink sokszor áthatolhatatlan dzsungelében, kézen fogva vezet gondviselő szeretetében. Ezt az Istent ismerteti meg velünk ez a könyv."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!