SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
Kutató Sámuel

: Kutató Sámuel

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Anonymus Irodalmi és Művészeti Kiadó

Kategóriák:

Amerikai irodalom Regény, elbeszélés

Sorozat:

Angol- és Amerikai Irodalom Remekei

Terjedelem:

324 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Ez a könyv hozta meg a világhírt Upton Sinclair számára. Első könyve volt - s a legdiadalmasabb. Írás, mely lángoló erővel mutat rá a társadalom nagy igazságtalanságaira s prófétai erővel hirdeti az új, a szebb világ eljövetelét. A munkásság Gulliverje, kit az idejét múlt gazdasági rend törpéi ezer szállal kötnek gúzsba, felébred, eszmélkedik s megfeszíti hálója kötelét. Rettenetes tápászkodása felemeli még akkor is, ha egyesek fekve maradnak - érte - a földön. A múlt világháború előtti Amerikának maradi kapitalizmusa, a fekvő rétegek kasztönzése, a szerelem gyufalángjával játszadozó gyároslány, s a mindent, a nőt is komolyan vevő ifjú, kinek neve nem véletlenül rokon a prófétáéval, - mindez sűrített drámában tárul elénk. Ez a könyv szívébe égetett hősi éneke volt minden kereső embernek, a kutató sámueleknek, s valóságos bibliája a korai munkásmozgalomnak."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!