SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
Laktanyaivadék

: Laktanyaivadék

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1981

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Amerikai irodalom Életrajz

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Modern Könyvtár

Terjedelem:

220 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963072555x

tartalom:

Költők önéletrajza mindig izgalmas olvasmány: honnan jön a költő? Sors, élmények és tehetség milyen vegytan szabályai szerint elegyednek az emberben költészetté? William Jay Smith - a mai amerikai költészet egyik legjelentősebb alakja, a magyar költészet lelkes fordítója és propagátora - egy laktanyában nőtt fel, lenn az amerikai délvidéken, ahol édesapja katonazenész volt. Önéletrajza ebbe a ritkán feltáruló világba vezet el - hol az eszmélő gyermek, hol pedig a gyermekkorára emlékező férfi szemszögéből látjuk a poros kaszárnyaudvaron zajló unalmas, békebeli katonaéletet, járjuk a két világháború közötti amerikai kisváros utcáit, meg a laktanya falán túl elterülő s akkor még szinte érintetlen vadont. Tanúi vagyunk a gyermekkor első nagy felfedezéseinek, a világra való rácsodálkozás első, ihletett pillanatainak. A költő születésének.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!