SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
Mindenkiből lehet jiddische máme

: Mindenkiből lehet jiddische máme

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1997

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Amerikai irodalom Humor

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

129 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

963076167x

tartalom:

"Aki jiddise máme szeretne lenni, nem elégedhet meg azzal, hogy a történelem szeszélye folytán anya és zsidó. Sőt: nem kell ehhez sem anyának, sem zsidónak lenni. Bármelyik katolikus belga pincérből (és pincérnőből), ateista norvég suszterből vagy metodista portugál váltóőrből lehet jiddise máme. Aki szorgalmasan gyakorol, elsajátíthatja ezt a művészetet, amely egy sor bonyolult és kifinomult mesterfogás együttese. Ha anyanyelvi szinten birtokba tudjuk venni ezeket a fogásokat, a siker nem maradhat el - biztosak lehetünk benne, hogy minden barátunk irigykedni fog ránk, és nélkülözhetetlenné tesszük magunkat a családunkban. Ám aki nem tudja elsajátítani a tananyagot, jobb, ha felhagy minden reménnyel, mert csak sietteti a gyászos nap elérkeztét, amikor rá kell jönnie: a gyerekei nélküle is elboldogulnak. Immáron több mint a Mindenkiből lehet jiddise máme a humor klasszikusa és kiapadhatatlan forrása. Több mint kétmillió példányban kelt el, s felkerült az örök idők bestseller listájára. Greenburg könyvén egyre újabb nemzedékek kacagják könnyesre magukat, majd lesznek (miként Greenburg is!) legnagyobb megdöbbenésükre ugyanolyan szülők, s teszik maguk is ugyanazt, amit őseik műveltek ővelük."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!