SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
Mint Al Capone idejében

: Mint Al Capone idejében

Kiadás:

Budapest, 1989

Kiadó:

Téka Könyvkiadó

Kategóriák:

Amerikai irodalom Regény, elbeszélés Krimi

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Krimi-kiskönyvtár

Terjedelem:

164 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

A qeensi maffiabanda mindeható parancsnoka, Al Concello, megirigyli a húszas évek koronázatlan gengszterkirályának, Al Caponének legendás hírnevét. Ezért feleleveníti világhírű példaképe bevált harcomodorát: legényei nemcsak üzleti ellenfeleit gyilkolják le, de az utca népét is megtizedelik géppiszotyaikkal. Emellett még sűrű bombamerényletek is sorozatosan szedik áldozataikat. A megfélemlített milliós nagyvárosban a dzsungel törvényei fészkelik be magukat... Jessica Caritis félelmében zokogva, hiába jelenti be a rendőrségnek, hogy a vőlegénye segítségével becsomagolt bőröndjében időzített bombát talált. Nem is sejti, ki csempészhette be a kofferba, és kinek szánta. Telefonját már nem tudja befejezni: egy géppisztolysorozattal elhallgattatják. Kik követték el a merényletet? Ki áll a gyilkosság hátterében? Terroristák, akik géprobbantást terveznek? Vagy a maffia akar valakivel leszámolni? Vagy csak életbiztosítási csalásról van szó, és Jessica az áldozat? Jerry Cotton és Phil Decker ezekre a kérdésekre keresi a választ, miközben életveszélyes nyomozás során leplezik le a gyilkosság értelmi szerzőjét, s a sebesült Jerry kegyetlen testközeli harcba keveredik az álruhás gyilkossal. Al Concello sem kerülheti el Al Capone sorsát...

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!