SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
Mint egy álom

: Mint egy álom

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1989

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Amerikai irodalom Regény, elbeszélés

Sorozat:

Világkönyvtár

Terjedelem:

556 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Chaplin, Chagall és Ésaiás próféta egyaránt otthon lenne abban a New York-i emigráns gettóban, amelyben a század első évtizedében játszódó történet zajlik. A Schearl család a Monarchia északkeleti pereméről vándorol ki Amerikába. De nem csupán az anyagi szükség nyomasztja sivár otthonukat: kísért a múlt is. Az apa múltjában gyilkosság lappang, vagy majdnem, az anya pedig szerelmi csalódás áldozata. Ebben a környezetben a főhős, a nyolcéves Dávid tisztázatlan vétkek, sérelmek, titkok, elfojtott indulatok béklyójában vergődik. A környékbeli gyerekek együgyű, komisz, romlott hecceiben nem tud részt venni, sajátos fantáziavilágban él. Csodatévő hatalom után sóvárog, hogy úrrá lehessen a számára érthetetlen és félelmes világon...

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!