SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
Művésztelep

: Művésztelep

Fordító:

Kiadás:

Szeged, 2000

Kiadó:

Szukits Könyvkiadó

Kategóriák:

Amerikai irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Modern Klasszikusok

Terjedelem:

235 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

963927836x

tartalom:

˝Műveim, akárcsak Proust művei, egyetlen hatalmas könyvet alkotnak, azzal a különbséggel, hogy én a magam visszaemlékezéseit menet közben írtam, és nem utólag, betegágyon. Korai kiadóim tiltakozása miatt azonban szereplőimet nem illethettem ugyanazzal a névvel az egyes könyvekben. Az úton, a Subterraneans, a Dharma Bums, a Doctor Sax, a Maggie Cassidy, a Tristessa, a Desolation Angels, a Visions of Cody és az összes többi könyv, köztük ezzel, a Big Sur-rel, fejezetei csupán annak a teljes műnek, amelyet én A Duluoz-legendának hívok. Szándékaim szerint öregkoromban összefogom gyűjteni valamennyi művemet, visszaállítom bennük a nevek egységes panteonját, s magam után hagyva a könyvekkel teli, hosszú polcot, boldogan meghalok. Ez az egész dolog egyetlen hatalmas komédiát alkot, amelyet az olvasó szegény Ti Jean (jómagam), más néven Jack Duluoz szemével láthat - a fergeteges történések, bolondságok, s ugyanakkor a mindent elárasztó, végtelen, édes jóindulat világa ez, Ti Jean szemének kulcslyukán keresztül. (Jack Kerouac)˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!