SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
Nem így akartuk

: Nem így akartuk

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1944

Kiadó:

Nova Irodalmi Intézet

Kategóriák:

Amerikai irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

267 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"A hosszú, most már újra meg újra álmatlan éjszakai órákban John G. Rarick ilyen mondatokat ismételgetett magában: Gazdag ember vagyok. Nagyon gazdag ember. Én, John G., gazdag vagyok! Így próbálta korlátolt képzelőtehetségével elhitetni, hogy miközben itt fekszik, az ipar és kereskedelem önműködő gépezete egyre több aranyat ont a Rarick-kincseskamrába. Még az olyan országban is, ahol az iskoláskönyvek és a népszerű folyóiratok tele vannak olyan emberek nevével, akik a szürke homályból, szerény viszonyok közül kapaszkodtak fel a magasba - volt valami az ismeretlenségtől a szélsebes sikerig megtett útban, ami újra meg újra hihetetlennek tűnt föl Rarick előtt. Jenny Rarick-nek, aki ott feküdt férje mellett a bonyolult-díszítésű, intarziás ágyban (ez volt az első bútordarab, amelyet iparművész készített számukra) sokkal kevesebb képzelőtehetsége volt s így csöppet sem riasztották meg a rohanó események. Sok mindent gondolkozás nélkül elfogadott, jóformán semminek sem kutatta okát abban a világban, amelyben élt. A napnyugta csodálatos valami - de töprengeni igazán nem kell rajta..." Így kezdődik a könyv.

leírás:

Eredeti védőborítóval.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!