SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
Pillantás a jövőbe

: Pillantás a jövőbe

Kiadás:

Budapest, 1943

Kiadó:

Cserépfalvi

Kategóriák:

Amerikai irodalom Biológia Fizika Orvostudomány

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

270 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Éjszakákon át, nélkülözésekkel és lemondásokkal, vegyi konyhákban, laboratóriumokban, gyárakban, fizikai és élettani kísérleti termekben dolgoznak kutatók, gondolkodók, technikai munkások, hogy megkönnyítsék a jövendő emberiség életét, megszépítsék, meghosszabbítsák a jövőjét, elhárítsák felőle a betegségeket, megszüntessék a szegénységet, egyszóval, hogy fokozzák az emberi boldogságot. Bruce Bliven ezekről az emberekről beszél, akik föláldozzák a jelenüket, hogy minden erejükkel az emberiség jövőjét szolgálják, hogy megjavítsák az egyesek sorsát, akik a saját szerencséjüket áldozzák fül a köz javára. Kruif kezdte el a munkát, hogy emléktáblát állítson az emberiség jótevőinek; Bliven ezen az úton halad tovább, beszámolót ad az Egyesült Államok kutató világáról. Amit a vegytan és fizika, a mélyenjáró lélektan és elmekórtan, fajnemesítés és elektromechanika, élettan, orvostudomány és egészségtan, valamennyi mérnöki tudomány, technika és szellem kölcsönösen terveznek - mind erről a teremtő munkáról beszél Bliven, olyan eleven, lelkes módon, hogy rögtön megkapja és lebilincseli az olvasót. És minél tovább beszél, minél mélyebbre vezet be bennünket a jövőt előkészítő férfiak műhelyeibe - annál derültebb lesz az a világ, ahová elvezet bennünket, annál vigasztalóbb a ránk váró holnap, annál boldogabb az az évszázad, amely majd megszületik a legelkeseredettebb háború méhéből."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!